Under hösten gör vi ett antal insatser för att rekrytera nya medlemmar. Just nu finns följande på programmet, vilket kan utökas och ändras om det finns några goda idéer om hur vi skall få in mer medlemmar.

 

  • Nybörjarträning 10 ggr, på måndagar 18.15- 19.30 (annons i NT den 26 september)
  • Curlingens dag den 11 oktober kl 11- 15 ( annonseras på Facebook via NAFFI , studenternas idrottsförening, informeras om på Norrköpings skolor via Idrott utan gränser och annonseras i NT).
  • Vi kommer tillsammans med NAFFI, erbjuda två-tre pröva-på-curling tillfällen för studenter.
  • Preparandkurser, nu tre tillfällen bokade – 19 och 29 november samt 10 december, till vilka vi hoppas kunna locka individer och eller lag som vill vara med i FKC i vår. Tanken är alltså att vi skall preparera deltagarna för att delta i FKC. Till dessa kurser är alla nybörjare välkomna. Vår förhoppning är att vi skall kunna locka dit; studenter som kommer vid prova på tillfällena, några av alla de som provar på curling via att hyra hallen vid något tillfälle, några av de som kommer på Curlingens dag eller några av alla våra medlemmars kompisar som ni med mun-mot-mun-metoden lockar till curlinghallen. Om det finns ett stort intresse kan vi boka in några fler tillfällen i oktober, direkt efter Curlingens dag.