Anmäl dig till vår introduktion den 18 oktober på vår hemsida.

Vi kommer under hösten, utöver introduktionstillfället, ordna ett antal preparandkurser. Vårt mål är att ge dig så mycket inspiration att du vill bilda/ delta i ett lag och spela i FKC under jan till mars 2015.

Ni är också välkomna till hallen, för att testa, på curlingens dag den 12 oktober mellan kl 11-15

 

FKC (Företags och kamrat curlingen) är vår interna serie, som idag består av 5 grupper om 10 lag i varje. Vi spelar på kvällstid, måndag till torsdag, 18 till 19.30 eller 19.45 till 22.15, det blir ca en match i veckan under hela säsongen. Ett lag består av fyra spelare, plus en eller två reserver och kan bestå av män och/eller kvinnor, går att mixa, i alla åldrar. Våra yngsta spelare är strax över 10 och våra äldsta kring 85.

 

Våra preparandkurser till FKC kommer ske under november och december

Vi kommer lära er strategi, teknik och regler. Det går att få till en bra teknik på några timmar, att bli riktigt bra tar flera år/ungefär som med golf. Vi vill självklart att ni skall bli bra, men först och främst, vill vi att ni skall ha kul. Alla är välkomna, ni kan bilda lag med några kompisar, inom familjen eller komma helt själva, vi ordnar med lag.  För att delta i dessa kurser betalar du 0 kronor.

 

Våra medlemsavgifter 2014/2015 är

Avgiften per säsong (höst och vår) för att delta i FKC och klubbens aktiviteter kan betalas enligt något av alternativen nedan

  1. 1.     Medlemsavgift 400 kr plus spelavgift 1 200 kr samt 7 000 kr som deposition till klubben, återbetalas om man slutar.
  2. 2.     Medlemsavgift 800 kr plus spelavgift 1 200 kr per säsong (ingen deposition)
  3. 3.     Juniorer och studenter betalar 550 kr
  4. 4.     Företag betalar 10000 kr för 5 st spelare vilka anmäls med namn. (ej medlemskap) reserver kan hämtas från företaget.

 

För avgiften får man, himla kul, samt

–       delta i de träningspass klubben ordnar på måndag kvällar

–       delta i lördagscurling eller lunchcurling på torsdagar med andra medlemmar i klubben, där vi lottar lag vid varje tillfälle.

–       delta i klubbens tävlingar eller anmäla lag till andra klubbars tävlingar

–       spel i FKC

–       anmäla lag till div 4

–       boka tider för egen träning, kostar inget för medlemmar.

–       hyra lokalerna för egna ”event”.

 

VÄLKOMMEN, vi hoppas få se dig i curlinghallen

Anmälan:

Ditt namn

Din e-post

Anmäl spelare:Ämne

Meddelande