Besök våra kamratklubbar
bondage-me

Vi kommer inte underhålla eller uppdatera denna hemsida mer

gå till http://idrottonline.se/NorrkopingsCK-Curling/ för att hitta allt om NCK

Av |oktober 2nd, 2017|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Vi kommer inte underhålla eller uppdatera denna hemsida mer

Vi byter webbsida till

Vi har utvecklat en ny hemsida med hjälp av det program, Idrott online, som Riksidrottsförbundet tillhandahåller. De tar ansvar för uppdateringar, utbildning, skapar ”lathundar” så att vi kan utveckla våra sidor utan hjälp av externa konsulter. De nya sidor bygger på samma layout som curlingförbundet har och vi har fått koden till deras design, vilket gjort det väldigt lätt att snabbt komma fram till en första version. Vi har även fått tillgång till de mallar Curlingförbundet har för att ge information om grupper, resultat, tabeller etc på olika tävlingar, vi skall nyttja dessa mallar första gången på 100 års tävlingen, kommer göra det möjligt att följa tävlingen via webben.

Vi kommer behålla nuvarande FKC sidor, för att se tabeller och rapportera resultat. Under hösten räknar vi med att bygga om även dessa  och avveckla dem till våren. Alla övriga sidor på den gamla hemsidan kommer vi göra otillgängliga, allt som är av intresse kommer vi flytta till den nya hemsidan

Vi har öppnat en maillåda  nyheternck@gmail.com som flera i klubben har tillgång till, till den kan ni skicka texter, bilder etc och sedan är vi några som kommer ”vittja” lådan, använda era texter och uppdatera våra hemsidor  Vi behöver ex någon/ några som skriver om vad som sker i elitserien, i div 1, med juniorerna, på FKC, det är omöjligt att ha en ”reporter” som kan täcka allt som händer.
Micke gör ett jättebra jobb med FB, som vänder sig till alla i FB världen och är ett sätt att marknadsföra klubben och är ett komplement till det som vi borde skriva om på hemsidan, som vänder sig till medlemmar, curlingkamrater i andra klubbar och kunder.
Gå […]

Av |oktober 2nd, 2017|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Vi byter webbsida till