Besök våra kamratklubbar
bondage-me

Eriksson tog VM-guld – Lag Arfwidsson tog brons

Norrköping curlingklubbs egen Anders Eriksson var i dag med och vann guld åt Sverige i senior-VM som spelades i Karlstad.

 

I finalen mötte man Kanada och slutresultatet blev 7-4 till det svenska laget som bestod av skipper Mats Wranå, Mikael Hasselborg, Anders Eriksson, Gerry Wåhlin och Lars Lindgren.

 

På damsidan representerade NCK:s Lag Arfwidsson (Gunilla Arfwidsson Edlund, Eva Olofsson, Karin Österberg, Haide Stensson och Anta Hedström) de svenska färgerna och mötte England i matchen om bronsmedaljen. Den matchen slutade med 10-5 till Sverige.

 

Stort grattis till våra VM-medaljörer!!!

 

Läs mer om matcherna här.

 

Av |april 23rd, 2016|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Eriksson tog VM-guld – Lag Arfwidsson tog brons

Årsmöte 2 juni

Klubbens årsmöte kommer hållas klockan 18 torsdagen den 2 juni i hallen.

 

Alla är välkomna och de som vill motionera om något skall skicka in sin motioner till styrelsens senast fyra veckor innan årsmötet.

 

Vi kommer kalla till årsmötet via mail, via anslag i hallen samt genom att lägga ut kallelsen med därtill hörande före­dragningslista här på hemsidan.

Av |april 9th, 2016|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Årsmöte 2 juni

Morgan vann vårens lunchcurling

Vårens lunchcurling avslutades den 7 april. I vår har det blivit 12 gånger och arrangemanget har skötts av FKC-laget Golfarna med Owe Eriksson som en av frontfigurerna, längst till vänster på bilden nedan. Vi tackar hela laget för ett toppenarrangemang!

 

Hela resultatlistan hittar du här. 

 

På bilden ser vi också Lars Gunnar Öhrn som kom tvåa i den individuella tävlingen. Man får en poäng för att man närvarar en torsdag, två poäng om det lag man lottats in i spelar oavgjort och tre poäng om laget man spelar i vinner sin match. Poängen summeras och vinner gör självklart den med mest poäng, vilket våren 2016 blev Morgan Paloff som står till höger om LG på bilden. Trea kom Klas Johansson, med lika många poäng som LG men som förlorade teedragning om andra platsen.

 

Alla är välkomna på lunchcurlingen! Vi ses vi 9.30 varje torsdag (alla gånger bokas in i tidboken så där kan ni se när vi börjar i höst) och avslutar med ärtsoppa fram åt 11.30. Lagen lottas varje gång, både lag och position.
IMG_0580
Av |april 9th, 2016|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Morgan vann vårens lunchcurling

Fyra lag gjorde upp i KM

Under v 13 så spelades KM för NCK. Spelformen blev ”any four culers” då det endast var fyra lag som ställde upp.

 

Alla mötte alla och det blev tätt mellan lagen i sluttabellen där lag Sverker Cahp tog hem segern efter en vinst och två oavgjorda matcher.

 

Laget Sveker Cahp bestod av Örjan Roxner, Bertil Berg, Mikael Larsson och Sverker Cahp. Tvåa kom lag Mikael Börjesson där kaptenen själv låg i sjuksängen och fick administrera reserver. Trea kom lag Gunilla Edlund, på samma poäng som tvåan.

IMG_0180

Av |april 2nd, 2016|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Fyra lag gjorde upp i KM