Besök våra kamratklubbar
bondage-me

Säsongen har startat !

Hej allihopa !

Säsongen har nu dragit igång och jag kan med glädje meddela att vårat junior antal har ökat :).

Vi är i nuläget 13 stycken som tränar på måndagar, Lalle och jag (Martin) kommer fortsätta träna våra juniorer.

Våra juniorer har även varit iväg på uppstarts curling  den 21 September i Jönköping för en dag! Det var yngre och äldre juniorer från Norrköping, Jönköping, Mjölby och Göteborg. syftet var att peppa och få igång alla inför säsongen och att få smyg starta lite med sin curling då inte alla klubbar får is precis samtidigt!

Dagen vart mycket lyckad och uppskattades av alla 🙂 vi kommer ha fortsatta kontakter med klubbar runt om i länet för att få igång ett samarbete och bygga upp flera tillfällen för våra yngre att få möjlighet att kunna träffas och lära känna nya curlare !

 

Här är lite bilder från Jönköping och från våran junior träning i Norrköping!  DSC_0261DSC_0259

DSC_0252DSC_0250

 

Av |september 30th, 2014|Junior|Kommentarer inaktiverade för Säsongen har startat !

Ny säsong 2014/2015

Curlingsäsongen har startat. Åtminstone för styrelsen. Första mötet hölls i söndags ( 24/8) kväll. Diskussionerna handlade naturligtvis om höstens aktiviteter. Bokade tävlingar och klubbens interna isövningar noterades i protokollet, som finns tillgängligt i hallen för intresserade

Fokus hamnade dock i vårt behov av att öka klubbens medlemsantal. Vi är i dag 276 spelare i NCK. Relativt få ungdomar. Många med lång erfarenhet. Medelåldern är hög och stiger med ett år varje år!

Ett antal aktiviter kommer att genomföras under hösten. T. ex.Vi kommer att kontakta golfklubbarna i regionen för att den 18 oktober få golfare att testa vinterns ”hole in one” möjligheter. Men vi är beroende av 276 medlemmars marknadsföring av curlings charm. Kom igen!!!

//Styresen

PS! Is finns den 13 september! DS!

Av |september 3rd, 2014|FKC - Startsida|Kommentarer inaktiverade för Ny säsong 2014/2015